Mountain Hardware Women's Spinoza JacketEr du på utkikk etter en god skalljakke, men trenger noen tips om hvilken du bør velge. ShapeUp har testet 14 ulike skalljakker for nettopp deg og de kan konkludere med at Mountain Hardware Women’s Spinoza Jacket ble testens vinner.

Denne jakken er rett og slett suveren. Den egner seg godt for deg som trener aktivt i høyt tempo. Den er meget pustende selv etter en hard treningsøkt på grunn av de store lufterommene under armene. Den tåler det meste av vær, sitter godt på kroppen og er lett å bære. En bedre og mer robust jakke skal du lete lenge etter.

Foto: Produsent

Sending
User Review
5 (1 vote)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.