Samsung Galaxy S4 Active

Klikk.no har nylig vært igjennom en grundig test av telefonen og dommerpanelet kan ikke annet enn å gi den en velfortjent sekser på terningen. De mener dette er mobilen som tåler værforholdene i Norge best og det sier jo litt om hva den er god for.

I tillegg har Samsung Galaxy S4 Active en rekke andre gode kvaliteter som du garantert vil sette pris på. Blant annet har den en meget god ytelse, en bra skjerm, en god brukervennlighet samt at den støtter 4G. Det eneste som trekker denne telefonen ned er pris, oppløsningen på 8 megapixler og at den kan bli varm over normalt forbruk.

Telefonen får også gode karakterer andre steder. Både amobil.no og mobili anbefaler telefonen.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.