Test av ørepropper som egner seg best til trening 2022

Det finnes et hav av ørepropper på markedet i dag, men hvilke egner seg egentlig best til trening? Under aktivitet er det viktig å ha ørepropper som sitter godt i eller på øret for ingenting er vel verre enn ørepropper som ikke sitter godt. Jeg har selv vært der og aldri mer.

Heldigvis har Tek.no testet hvilke ørepropper som problemfritt tar deg gjennom treningsøkten. De har nemlig hatt fokus på denne problematikken som svært mange opplever, inkludert meg selv. Tek.no har også vektlagt om de er regn- og svetteresistente, dvs med minimum IPX4 og om de har et praktisk etui som er enkelt å ta med seg i lomma.

Jaybird Vista 2 gir deg alt dette og gikk med dette til topps i Tek.no sin test av beste ørepropper til trening, hovedsakelig på grunn av passformen. Disse sitter som støpt i øret. Jaybird Vista 2 får også skryt for solid lyd og at de har aktiv støydemping. Kan kjøpes på Elkjøp for 1290 kr.

Foto: Produsent

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.