Test av det beste pulsbeltet i 2022

Pulsbelter har den siste tiden blitt svært populært blant de ivrigste joggerne og er en god følgesvenn å ha med på løpeturen dersom du ønsker deg mer nøyaktige pulsmålinger. Det finnes selvsagt endel valgmuligheter på dagens marked og de aller fleste ønsker seg et pulsbelte som både er komfortabelt og bra. Dersom du er en av de som er opptatt av komfort såvel som kvalitet bør du lese videre.

Tek.no har nemlig testet syv ulike pulsbelter som er koblet opp mot treningsklokker fra samme produsent. Testpanelet har vurdert pulsbeltene nøye ut i fra disse kriteriene: hvilke tilkoblingsmuligheter har de, hvilke justeringsmuligheter finnes det, passform, om de tåler vann, levetid, vedlikehold samt funksjoner og om disse krever en spesiell app eller klokke.

Testpanelet har i denne runden kåret Garmins HRM-Pro til testens vinner av en enkel grunn, den kan alt det de andre testkandidatene kan til sammen pluss mer. Den har også fått egne funksjoner for langrenn i tillegg til at den måler skrittfrekvens, puls og beregner løpsformen. Ikke nok med det, denne modellen har nå endelig bluetooth-tilkobling og kan derfor kobles enkelt til mobilen, en Apple Watch eller Swift. Garmins HRM-Pro kan kjøpes hos netonnet.no

 

FOTO: Produsent

 

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.