Test av den beste håndholdte steameren til under tusenlappen

Det er ikke lenge til jul og mange har sikkert så smått startet forberedelsene. Høytidens festantrekk skal snart klargjøres og årets julegaver kjøpes inn. Et godt valg i den forbindelse er en steamer, like kjekt å eie som å få.

Tek.no har testet 5 forskjellige tøydampere til under 1000 kr med en effekt på mellom 1500-2000 watt. De har sett på modellenes styrker og svakheter i forhold til oppvarmingstid, komfort, generell effekt, størrelsen på vanntanken, om den fjerner lukt og om den er praktisk å pakke med seg på reiser.

Blant de 5 testkandidatene var det Philips 7000 som utmerket seg spesielt og ble testens vinner. Philips 7000 er den modellen med flest funksjoner, i tillegg kan den dampe både vannrett og loddrett på grunn av det bevegelige hodet, noe testpanelet mener er uvanlig for en streamer. Steameren er også utstyrt med to effektive moduser, et “maks” og et “eco” modus og håndterer kraftige tekstiler enkelt. Philips 7000 damper såpass jevnt at det ikke er nødvendig å dampe samme skrukke flere ganger. Enklere blir det neppe. Til tross for alle fordelene gir testpanelet trekk for at den er tung og noe vanskelig å manøvre. Philips 7000 kan kjøpes hos elkjop.no.

 

FOTO: Produsent

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.