Subaru Forester 2,0D, 2009

Klikk.no har testet Subaru Forester. Testpanelet mener du får en komplett Forester med en SUV-pakke man skal lete lenge etter.

Dieselmotoren er kanskje den beste i sin klasse og komfortnivået er overraskende høyt skriver de. Den innvendige plassen er god og bilen er både billig i innkjøp og drift. Kjøreegenskap og fremkommelighet er også bra.

Endelig kan Forester kalles komplett, og en bedre SUV-pakke skal man lete lenge etter – dersom man ikke er på status-jakt, vel og merke. Det er fortsatt elementer ved bilen som sladrer litt om den hyggelige prislappen.

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.