1__makita_df030d_2__289768b

Klikk.no har testet driller og Makita DF030D ble best i test. Drillen ligger godt i hånden. Den er stor og kraftig og passer til alle typer arbeid. Høy/lav utveksling gjør det enklere å bore i myke materialer. De mener dette er en verdig og mangesidig testvinner.

Milwaukee C12D og Bosch GSR 10,8-Li fikk begge karakter 5. Milwaukee får pluss for utmerket ergonomi og balanse i et passe stort format. Bosch presterer bra og ligger godt i hånden.

Makitas hylse til å feste i beltet er et veldig smart tilbehør. Den som en gang har stått på en stige for å montere et vindu eller hyller har nok savnet en måte å frigjøre begge hendene på. En verdig og mangesidig testvinner.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.