Makita LS0714L Kapp-/gjærsag

2ff199f15cf61585bcbf5e73bbe4e3a7

Klikk.no har testet kapp- og gjærsager og Makita LS0714L fikk delt førsteplass med Bosch gcm 8s.

Makita LS0714L scorer bra på design, funksjonalitet og kapasitet. Den får pluss meget bra kapasitet og godt bærehåndtak. Liten, kompakt og lett samt enkle innstillinger. Gjæring opp til 57gr. Trekk for lite anlegg under og bak. Savner lys.

Pris: 4500

Bosch gcm 8s scorer bra på design, funksjonalitet og kapasitet. Den får pluss for god kapasitet og bra bevegelighet i sagen. Bra anlegg bak med god høyde og mål samt lys og laser med bryter. Gjæring opp til 58gr. Trekk for litt lite anlegg under og noe tung.

Pris: 3250

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.