Macworld har testet Apple iPhone 4 og mener Apple setter ny standard med iPhone 4. De mener dette er en fantastisk telefon som er både stilig og velbygd. En telefon som har alt du trenger i en og samme løsning.

Telefonen er også robust med en ny glassplate som er 30 prosent hardere enn plast. Dette skal være den samme glasstypen som brukes i frontruten på helikoptere og høyhastighetstog.. Det betyr imidlertid ikke at telefonen er uknuselig.

Sammenlignet med de forrige modellene av iPhone har kameraet blitt mye bedre og er blant de beste på markedet. Bildene er skarpere og både fargegjengivelse og kontrast er bedre. Det er også mindre bildestøy.

Totalt sett mener de du vil oppleve iPhone 4 som en kraftig forbedring om du har iPhone 2G eller 3G fra før.

+ Pluss for Fantastisk skjerm, bra 5-megapiksel kamera med hd-video, rask A4-prosessor med mye minne, bedre batterilevetid, iOS 4, brukervennlig

Trekk for Usikkert hvor mye glassplatene bak og foran tåler

DinSide trekker frem en fantastisk skjerm, lynrask, kamerakvaliteten og HD-video som faktisk ser bra ut, strålende design samt byggefølelsen. De trekker for at den fortsatt ikke ligger kjempebra i hånden, en underkaster seg Apples univers på godt og vondt, glass på både bak- og forsiden.

mobilen.no mener iPhone 4 er en av markedets heftigste mobiler til tross for enkelte mangler.

+ De gir pluss for pent nytt design og meget god skjerm. God også i sollys. Betraktelig raskere enn 3Gs. Stor forbedring av kamera, både på stillbilder og video.

Trekk for taper dekning uten noen klar årsak. Dårligere bildekvalitet på filmavspilling enn mobiler med Super Amoled. Videosamtaler kun med andre iPhone 4-eiere.

Kjøp nå: MPX.no

Karakter 6 Macworld Anbefalt produkt DinSide Karakter 4 amobil/ VG Nett Karakter 6 mobilen.no Karakter 6 tu.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

1 thought on “Apple iPhone 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.