Sony Ericsson Xperia Arc

amobil har testet Sony Ericsson Xperia Arc og mener dette er en lekker mobil som appelerer til de som er opptatt av å knipse og dele bilder, og til brukere som laster ned film.

Telefonen er svært rask og kan laste ned med opp til 7,2 Mbps, som gir deg høyeste mulige hastighet i det meste av 3G-nettet her til lands. Opplastingshastigheten er hele 5,76 Mbps. Arc kan gjøres om til en Wi-Fi-ruter og brukes som modem for en PC.

Xperia Arc har innbygget GPS og magnetisk kompass. Navigerer du til fots, og er litt usikker på himmelretningene vil det magnetiske kompasset sørge for at kartet kan orientere seg etter terrenget.

En aktiv støyreduksjon, og en mikrofon på baksiden hjelper telefonen å tolke hva som er omgivelseslyd som skal skilles bort fra samtalen. Dette gjør lydgjengivelsen ved samtaler meget god.

+ Pluss for svært bra kamera, raskt brukergrennsesnitt, flash-støtte, HDMI-utgang, bra design samt stor og klar skjerm.

Trekk for kontakt for hodesett er plassert på siden av mobilen

Har du erfaringer med telefonen? Del gjerne med andre i kommentarfeltet.

Fakta:
854 x 480 piksler, 4,2 tommers berøringsskjerm Android 2.3 operativsystem GSM 850/900/1800/1900 og 3G 900/2100 nett Wi-Fi 802.11b/g/n trådløs støtte Bluetooth 2.1 EDR GPS MicroSD 8GB minnekort USB 2.0 HDMI-utgang FM-radio 8 megapiksler stillbildekamera 720p videoopptak Taletid 7 timer, stand by 430 timer Mål og vekt: 125 x 63 x 8,7 mm, 117 g

mobili mener Xperia Arc har mer enn en bra skjerm og et topp kamera. En jevn over flott Android-telefon som både er brukervennlig og kjapp i responsen.

De nevner også at Sony Ericsson har fått på plass Sonys Bravia-teknologi i Xperia Arc. Dette gir et skarpere bilde med bedre farger når du viser film eller foto på skjermen.

Lyd & Bilde mener Sony Ericsson har laget sin beste mobiltelefon til dags dato med Xperia Arc. De mener den er blant det aller beste på markedet og et meget godt kjøp.

+ Pluss for meget godt kamera, god skjerm samt tynn og pen

Trekk for forbehold om hyppighet av oppdateringer fra SE

PC World mener skjermen på Sony Ericsson Xperia Arc har svært god fargegjengivelse.

+ De gir pluss for pent design, tynn, godt kamera, veldig god skjerm, HDMI samt bra brukergrensesnitt.

Trekk for ikke tokjerneprosessor samt litt dårlig batterilevetid.

Kjøp nå: MPX.no Abonnement: Tele2

Karakter 6 amobil/ VG Nett Karakter 6 mobilen.no Karakter 5 PC World Karakter 5 mobili Karakter 5 Lyd & Bilde

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.