Spillmagasinet har testet FIFA 09 og gir det karakter 6.

De gir denne beskrivelsen av spillet: I gode gamle dager styrte du med piltastene og ASD-tastene, og det fungerte realtivt greit. Men med “FIFA 09” nærmer vi oss mer logikken fra skytespill hvor kontrollen er en kombinasjon av musebruk og tastatur.

Nå løper du rundt på banen som en galning ved å styre spillerne dine med ASDW-tastene, mens du bruker musetastene for å sentre og skyte. Og det virkelig geniale er at du hele tiden har en musepeker på skjermen som du må kontrollere. Ønsker du å sende ballen til en medspiller, så peker du rett og slett på spilleren og trykker på museknappen. Da sender du ballen rett i beina.

Spillet får pluss for nytt kontrollsystem, fysikk, grafikk, taktikk. Trekk for dårligere multiplayerdel enn på konsoll (bare for 2).

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.