Det beste trådløse gamingheadsettet i 2022

Tek.no har testet 7 ulike gamingheadsett hovedsakelig for PC, men flere av modellene passer også til Xbox og Playstation.

Testpanelet har sett på modellenes styrker og svakheter i forhold til komfort, mikrofonkvalitet, programvare, konstruksjon, betjening, lydlekkasje og mikrofonstøyfiltrering samt pris. Ut i fra disse kriteriene har de plukket ut Astro A50 Gen 4 som testens klare vinner.

Testpanelet mener Astro A50 er en opplevelse med en lyd som er både dynamisk, krystallklar og fri for overdreven brumlebass. Det beste er at de kan brukes til alt. Astro A50 har også en god funksjonell mikrofon, et flott design og god komfort. I tillegg sørger den åpne profilen for tørre ører, dokkingen for problemfri lading og chat volum knappen for lett tilgang.

Dessverre som med det meste annet finnes det noen svakheter. Testpanelet mener Astro ikke egner seg for veldig store ører eller hoder, at bøylens polstring kunne vært bredere og at basestasjonen ikke er like portabel sammenlignet med en USB-dongel. I tillegg lekker headsettet lyd og har ikke like god bass eller mikrofon som GSP 670.  Til tross for disse svakhetene ble Astro A50 testens beste gamingheadsett, det er viktig å huske på. Astro A50 Gen 4 kan kjøpes hos komplett.no

FOTO: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.