i.d. bareMinerals, Foundation

i.d. bareMinerals er testpanelets favoritt og testens klare vinner!

Her trengs det litt øvelse for at mineralene skal smelte inn i huden og gi et naturlig resultat. Men i.d. føles ren og naturlig og gir følelsen av at produktet smelter inn i huden. Det har en god dekkevne og holdbarhet, men kunne med fordel ha vært litt mattere.

I.d. kan få et litt ”porete”- utseende på huden. Påføringen må gjentas for at produktet skal dekke pigmentflekker og kviser. Her gjelder det å ikke ta på for mye – makeupen ser da ujevn og unaturlig ut.

Har du lært deg påføringsteknikken holder sminken seg godt utover dagen, selv i varmt vær. Den ble prøvd ut i bryllup med 28 grader og bunad, og den holdt forbausende bra. Og uten å smitte av på bunadskjorta!

Stort pluss for den gode kosten, deilig med en kost som har passe langt skaft.

Merkevarer til tax-free priser: BliVakker.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.