Ecco Ice breaker og Eurosko iN2 X3me

Beste_st_vler_0_jpg_335374b

Klikk.no har testet vinterstøvler for barn. Ecco Ice breaker og Eurosko iN2 X3me ble best i test. Ecco Ice breaker er en fôret støvel med gore-tex-membran, mokkaskinn, tekstilmateriale og plast.  Borrelåslukning og løs innersåle.

Ecco Ice breaker får pluss for å være god på tørketid og god varmeisolering. Den scorer høyest på pusteevne og er vanntett.

Pris: 649/749

Trykk her og følg testvinnerne.no på facebook

Eurosko iN2 X3me får pluss for god pusteevne og god varmeisolering. God på tørketid og er vanntett.

Pris: 799

Kjøp sko hos Heppo.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

1 thought on “Ecco Ice breaker og Eurosko iN2 X3me

  1. Holdbarheten og styrke graden/ hardheten av skoen da? Disse skoene varte i 2 måneder da røyk den ene remmen, sømmen flusset opp bak på hælen og et hull i stoffet. Alt dette bare på den ene skoen. Ingen reklamasjonsrett fordi gutten min på 7 år har brukt dem feil. han har utsatt den ene skoen for hardt bruk. Stiller meg kjempeundrende her, da det er første gangen jeg har kjøpt Ecco sko og det er første gangen slikt har skjedd. Kjøper aldri Ecco sko igjen. Hvordan skal vi fortelle våre barn hvordan skoene skal brukes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.