ITpro har testet Red Dead Redemption og mener dette er et fantastisk stykke spillkunst som vet og trollbinde alle som prøver det.

Testpanelet mener du kan få et endeløst antall med timer ut av spillet hvis du er en av de som absolutt skal ha 100%. En mer levende verden enn det du får servert i RDR skal godt gjøres å overgå. Det skjer alltid noe rundt deg.

De mener også musikken i spillet setter en prikk over i’en. Her får man virkelig følelsen av å være i ville vesten og merker at revolvern henger serdelest løst i beltet når tempoet blir skrudd litt opp. De mener også spillet har meget kompetente stemmeskuespillere som kaster rundt seg med vittige komentarer og ordspill.

+ Pluss for fantastisk historie, nydelige omgivelser, genial dialog samt godt skuespill.

Plattform: 360 PS3
Genre: Action/eventyr
Alder: 18
Utvikler: Rockstar San Diego
Utgiver: Rockstar Games
Utgivelse: 20.05.10

Gamer.no mener det er vanskelig å beskrive hvilket friskt og genuint inspirerende pust dette spillet er, der det byr på kanskje tidenes mest levende og dynamiske spillverden og en fantastisk inkarnasjon av Ville Vesten-settingen.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=MEMxSUGZ6TU

Gamereactor gir spillet 9/10. Filmpolitiet gir karakter 6 og det samme gjør VG

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.