Body Shop Vitamin E Gentle Facial Cleansing Wipes

Kvinneguiden har testet ansiktsservietter og Body Shop Vitamin E Gentle Facial Cleansing Wipes ble best i test.

De mener serviettene renser godt samtidig som de føles friske og fine på huden. De lukter mildt og fint uten at det blir for intenst, og de gir god fuktighet uten at en fet hudtype blir enda fetere. Prisen er i det øvre sjiktet, noe som trekker ned. En ansiktsserviett for alle hudtyper.

Pris: 89
Nettside: The Body Shop

Simple cleansing facial wipes fikk samme karakter og testpanelet mener dette er et godt kjøp.

De beskriver serviettene som veldig fine og som holder det de lover; de fjerner sminken fint uten at man må bruke mye krefter på rensen, og huden blir etterlatt myk og behagelig uten at den føles for fet. Fine både til sensitiv, tørr og fet hud. Lukten er frisk og prisen er fin.

Pris: ca 45
Nettside: Simple

Shiseido Pureness Cleansing sheets fikk også samme karakter, men hadde prisen vært lavere ville den vært en soleklar vinner.

De renser godt uten å tørke ut huden, og også en tørr og sensitiv hudtype tålte disse godt. Duften er mild og fin, og emballasjen er praktisk – en liten boks med luke. Dette er luksusversjonen av ansiktsservietter, og prisen skiller seg markant ut fra resterende testprodukter.

Pris: 190
Nettside: Shiseido

Les også: Ren Grapeseed, jojoba and shea butter body cream

Merkevarer til tax-free priser: BliVakker.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.