Amobil.no har testet HTC Sensation som de mener er en lekker og lynrask mobil.

HTC Sensation kommer med tokjerneprosessor og har fått en skjermoppløsning som er høyere enn på noen annen mobiltelefon med 4,3 tommer skjerm.

Telefonen kommer med egen filmtjeneste som gir deg tilgang til ferske spillefilmer og TV-serier.

Testpanelet mener HTC Sensation har gode basisfunksjoner og er bra på e-post. Å bla i menyene går som en drøm. Skjermen reagerer svært presist, og de grafiske animasjonene er lekre.

Musikkspilleren i HTC Sensation byr på god lyd i følge amobil og integrering av musikkspilleren i låseskjermen gjør at du kan betjene basisfunksjonene også når telefonen er låst.

Videospilleren spiller av de aller fleste filformat. Med en skjermoppløsning på 540 x 960 vises bildet i ekte 16:9-format.

Nettleseren er god, og du kan sufe på sider med Flash som om du brukte en vanlig PC.

+ Pluss for høyoppløst skjerm, menyer som enkelt kan tilpasses, presis og rask menynavigering og mange funksjoner. Film og TV-serier i Watch, tyverisikring med sporing samt Sense-funksjoner og oppgradert grensesnitt.

Trekk for litt tung i lommen. Mangler en skikkelig blits. Ikke HDMI uten ekstra tilbehør samt høy pris.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jANU9f02Cfo[/youtube]

Klikk.no gir pluss for stor og skarp skjerm og rask maskinvare. God lyd under samtaler, godt bygget samt brukervennlig. Trekk for lite internminne samt kameraet kunne vært bedre.

Mobili.no gir pluss for stor og skarp skjerm, rask maskinvare, god lyd, god byggekvalitet samt en flott brukeropplevelse. Trekk for kameraet er ikke mer enn greit, lite internminne gjør at HTC har lagt med et tregt minnekort i esken.

DinSide gir pluss for svært god konstruksjon, meget skarp skjerm, htcsense.com gir ekstra sikkerhet, omfattende Sense-grensesnitt samt kommer snart med filmleie. Trekk for ikke like rask som det høres ut, svak innsynsvinkel på skjermen, bare middels godt kamera samt høy pris.

Fakta:
Design, skjerm og menyer
Form: Trykkfølsom uten taster
Størrelse:126,1 x 65,4 x 11,3 mm
Vekt: 148 gram
Skjerm: Super LCD, 4,3 tommer, 540 x 960 piksler, kapasitiv trykkskjerm, 16 mill farger
Snarveistaster: Ingen
Inn-/utganger: Micro-USB med HDMI-signal, minijack
Kortplass: Micro-SD (Inntil 32 GB)
Eksternt antenne-uttak: Nei
Menysystem: Android 2.3.3

Kjøp nåMPX.no AbonnementTele2

Anbefalt Amobil.no Karakter 6 Klikk.no Karakter 6 Mobili.no Karakter 6 mobilen.no/ VG Nett Karakter 4 DinSide Editors`Choice CNET Reviews

 

FOTO: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.