Lyd & Bilde har testet fem 3D TV`er og Panasonic TX-P55VT30 ble best i test.

Dette er den nye toppmodellen til Panasonic og apparatet har en oppløsning på 1920 x 1080 pixler. Formatet på skjermen er 16:9 noe som er tilpasset de fleste TV-sendinger. Dette vil gi sorte striper over og under bildet ved avspilling av filmer i 2.35:1 format og en aktiv bildeflate på ca 41,6″.

Apparatet er 3D kompatibel noe som betyr at du kan se filmer i 3D format fra Blu-Ray. 3D teknikken som benyttes i apparatet baserer seg på aktive briller som må benyttes.Det medfølger 2 stk briller med apparatet.

TX-P55VT30 er sertifisert av THX som et godkjent THX 3D Display. Under sertifiseringen har THX gjennomført over 400 tester for å verifisere at bildekvaliteten på 3D og 2D er best mulig.

 

Testpanelet mener Panasonic for lengst har inntatt plasmatronen etter Pioneer.  TX-P55VT30 er forbedret på nesten samtlige punkter og er en av verdens beste TV-er.

VT30 har fått merkbart renere linjer med et nytt, slankere kabinett og heldekkende glassfront. Fjernkontrollen er kraftig forbedret og alle tilkoblinger på baksiden er nå innfelte.

Den mest fremtredende forskjellen ifølge testpanelet er at bildet er blitt enda skarpere, og har fått enda mer sømløse bevegelser. Panasonic har jobbet mye med å forbedre bildeskarpheten i bevegelige bilder.

Kjøp nåMPX.no

Panasonics nye 3D-briller er også mer komfortabel i følge Lyd & Bilde. De er lettere, ligger bedre på nesen og kan lades opp via USB.

+ Pluss for knallsterk kontrast og fargegjengivelse samt sylskarpt 3D-bilde.

Trekk for noe summing fra plasmapanelet

Testfakta:
Lyd & Bilde har testet tre nye flatskjermer fra LG, Samsung og Panasonic på henholdsvis 55 og 60 tommer.

Fakta:

  • 55” 3D plasma
  • 1920 x 1080
  • MPEG4/RiksTV/Canal Digital
  • 4 HDMI, 2 USB-innganger
  • Viera Connect nettportal

Best i test Lyd & Bilde Kjøp nåMPX.no

 

FOTO: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.