Bitdefender Internet Security 2011

International Consumer Research & Testing (ICRT), her gjengitt av forbrukerportalen.no har testet 15 antivirusprogrammer.

Bitdefender Internet Security 2011 ble testvinner i antivirus-testen gjennomført av den europeiske testorganisasjonen. Andreplassen gikk til Eset Smart Security 4 Home Edition, som i likhet med Bitdefender er et betalingsprogram.

I tillegg til å teste 11 betalingsprogrammer, som alle inkluderer brannmur (firewall), tok ICRT også for seg fire gratisprogrammer uten brannmur. Disse programmene ble installert og testet på maskiner som allerede hadde Windows 7 Home Edition Firewall.

Gratisprogrammet Avira AntiVir Personal ble testvinner blant gratisprogrammene og oppnådde faktisk like mange poeng som det nest beste betalingsprogrammet; Eset Smart Security.

Omfattende testprogram
Testen omfatter blant annet reaksjonstid overfor oppdukkende trusler, reaksjon på infiserte internettsider og i hvilken grad programmet gir falske virusmeldinger. I tillegg er det blant annet testet hvordan programmene påvirker maskinens oppstart-tid, hvor mye RAM (internminne) programmet «stjeler», og hvor lang tid det tar å scanne en ekstern harddisk. Også installasjon, standardinnstillinger og brukervennlighet er vurdert.

Nettsted: BitDefender.com
Nettsted: Avira.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.