DinSide har testet tre maskiner i samme serie, rettet mot studenter og all-round-bruk. De mener alle de tre X53-modellene gir svært mye PC for pengene, og anses som gode kjøp.

Testpanelet opplever alle tre maskinene som enere i hver sin prisklasse. Er du ikke opptatt av spilling mener de X53E er en meget fin maskin med lav støy og imponerende lang batteri-levetid og som duger til det aller meste.

Trykk her og følg testvinnerne.no på facebook

X53SV skårer høyt på alle testene inkludert spillytelse. Bryr du deg mindre om høyhastighets ekstern lagring, er dette en svært god maskin i nær sagt alle bauger og kanter ifølge testpanelet.

X53TA har ikke like god batteri-levetid, og konstruksjonen er litt simplere enn de to andre. Men den har større harddisk og like mye minne som X53S. Den har også USB 3.0-port. Totalt sett mye for pengene.

Testpanelet trekker frem at Asus gir 24 måneders garanti, hvor de fleste konkurrentene kun gir 12.

Alle tre maskinene får Godt kjøp-stempel, mens X53SV, som er den beste maskinen av disse tre, får en ekstra anbefaling i tillegg.

Les ogsåAsus X53E får karakter 6 HjemmePC

Asus X53E
Karakter 4 

Kjøp nå: MPX

+ Pluss for stillegående, solid bygd, god batterilevetid, kompakt strømforsyning og lav pris.

Trekk for mangler USB 3.0, svak 3D-ytelse, Lavoppløst webkamera samt høy klikkelyd fra museknappene.

Asus X53TA
Karakter 4

Kjøp nå: MPX

+ Pluss for stillegående, godt med minne og harddiskplass, USB 3.0, god ytelse til det meste og fin pris.

Trekk for høy klikkelyd fra museknappene, lavoppløst webkamera, ikke fullt så robust som sine Intel-søsken i X53-serien samt litt svakere batterilevetid enn de hadde håpet fra en PC med AMDs ferskeste APU.

Asus S53SV
Karakter 5 

Kjøp nå: MPX

+ Pluss for stillegående, solid bygd, mye minne og lagringsplass, meget høy ytelse samt bra batterilevetid ved lav belastning.

Trekk for strømkabelen stikker flere centimetre rett ut midt på siden, mangler USB 3.0, lavoppløst webkamera samt batteriet holdt kun 2 timer ved video-avspilling.

Godt kjøp DinSide

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.