Norges beste banker 2012

Norges beste banker 2012

Ikke mange bytter bank iløpet av et år, men for de som fikk med seg Tv2 Hjelper deg i går kan det være penger å spare ved å bytte bank. Norsk Familieøkonomi har også i år utarbeidet en oversikt over de beste bankene gjennom 2012.

Beste totalbank ble Sparebank 1 Sunnmøre. Her får du solide betingelser på boliglån over 2 millioner og de er jevnt gode på de fleste kategorier. Du kan redusere renteutgiftene dine med over 11 000,- kroner. Det kan også nevnes at storbankene fortsatt er blant de beste.

Ønsker du å bytte bank? Du finner oppdatert informasjon og skjema for bytte av bank hos Finansnæringens fellesorganisasjon.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.