NA24 har testet kredittkort der Skandiabanken ble kåret til det rimeligste.

Skandiabankens kredittkort topper listen over hvilke kredittkort som koster deg minst i bruk og tilbakebetaling.

NA24 har forutsatt at du drar opp kreditten med 10.000 kroner og at du bruker fire måneder på å tilbakebetale denne. Resten av året bruker du ikke kreditt utover «gratisperioden» på typisk 30 eller 40 dager.

I løpet av enn gjennomsnittlig måned har de forutsatt at du foretar tre varekjøp med kredittkortet og at du har fire kontantuttak i ulike banker (ikke bare din egen). I løpet av ett år foretar du to varekjøp og ett kontantuttak i utlandet.

Overnevnte bruk koster deg kun 10.290 kroner i total tilbakebetaling. 10.000 kroner er tilbakebetaling av gjeld slik at kortet koster deg kun 290 kroner per år. Skandiabankens effektive rente er på 14,36 prosent, noe som må kunne karakteriseres som svært bra for et kredittkort.

GE Money Banks MasterCard Gold fikk andreplass med en kostnad på 430 kroner og en effektiv rente på 15,94 prosent.

Se også: Finansportalens kredittkortoversikt

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.