Samsung Galaxy S4

Likte du fjorårets utgave av Samsung sin Galaxy vil du garantert like årets nykommer. Med en 5″ Super AMOLED skjerm i Full HD, en Qualcomm-prosessor med fire kjerner og lagringsminne på 64 GB får Samsung i9505 Galaxy S4 strålende kritikker fra de fleste.

amobil trekker frem en hurtig og brukervennlig meny og ser på mobilen som meget responderende.

Lyd & Bilde mener telefonen byr på mange unike funksjoner og trekker frem kamera og skjerm som de to beste. De gir toppscore på bildekvalitet og funksjonalitet, men trekker noe for lydkvalitet og kvalitetsinntrykk.

Samsung Galaxy S4 får du kjøpt hos MPX.no

Samsung Galaxy S4.

DinSide mener Galaxy S4 både er slank og lett med en fargesprakende og klar skjerm. De trekker også frem batteriet som holder hele dagen, noe som kanskje er til stor fordel for mange av oss som bruker telefonen til mye mer enn bare å ringe med.

Her kan du lese hva CNET mener om telefonen som ble Editors` Choice i april.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.