Trenger du en kraftig bærbar PC  har Asus Zenbook U500VZ fått svært god omtale hos de fleste. Den har en firekjernet Intel Core i7-prosessor. 8 GB RAM og Nvidia Geforce GT650M-grafikk og svært rask SSD-disk fra Sandisk.

DinSide kaster en sekser på terningen og begrunner dette med overlegen ytelse og klassens kraftigste PC. Teknisk Ukeblad mener U500VZ yter svært godt og har god batterilevetid. Et godt valg for de som ønsker mer kraft enn hva ultrabookene har å by på, men ikke ønsker å gå glipp av noe særlig mobilitet.

PC World har også fått testet PC-en og gir en femmer på terningen. Ytelse og god skjerm, samt stilig design kombinert med en kompakt og lett innpakning står den til en femmer på terningen.

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.