Gillette Fusion Proglide

Det ble to testvinnere når Kvinneguiden testet barberhøvler. Overraskende kanskje ble herrehøvelen Gillette Fusion Proglide en av dem. Testpanelet ville finne den høvelen som barberte mest effektivt og tett første gangen den tas i bruk og mener Gillette Fusion Proglide gjør dette best. Her trenger man ikke trekke høvelen over huden mange ganger. Høvelen koster 140 kroner.

Gillette Venus & Olay

Barverhøvelen fra Gillette Venus & Olay skiller seg ikke så mye fra Gillette Fusion Proglide når det kommer til tett og fin barbering. Høvelen er god å holde, glir lett over huden og gir deg et silkemykt resultat selv på de vanskeligste områdene. Prisen for denne er 195 kroner. Terningkast 5.

Foto: Kvinneguiden.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.