Aco Rich Care Hand CreamDet går mot kaldere tider og det betyr at huden har behov for ekstra mye fuktighet for å holde seg myk, spesielt hendene våre. En god håndkrem kan hjelpe deg igjennom vinteren uten at hendene dine vil merke noe særlig til årstidsforandringen. DetNye.no har testet hvilken håndkrem du bør velge og testvinneren ble Aco Rich Care Hand Cream.

Dette er kremen som gir deg de mykeste hender og bidrar til å holde de myke over tid. Kremen bruker litt tid på å trekke inn, men til gjengjeld sitter den lenge på huden slik at du slipper å smøre deg hele tiden.

Den er fri for skadelige ingredienser og har minimalt innhold av parfyme. Den innholder i stedet rikelig med fuktighetsbindende og mykgjørende stoffer som hendene dine bare vil elske.

Ta vare på hendene dine i vinter. Fås kjøpt på apoteket til 69 kr.

Foto: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.