teknofil.no har testet HD-PVR og Get ble best i test.

De mener Get-boksen er et formidabelt produkt med en brukervennlighet og funksjonsrikdom som overgår konkurrentene.

Kabel-TV-selskapet Get har åpenbart lagt ned mye arbeid i å utvikle sin nye PVR. Det kommer til uttrykk gjennom forståelige, norske begreper på fjernkontroll, menyer og bruksanvisning, og et svært lettfattelig grensesnitt.

Lyd & Bilde mener Get har arbeidet hardt med å forbedre brukeropplevelsen fra den nye HD PVR-en. Når den blir litt raskere i bruk – kanskje neste gang Get oppdaterer programvarens dens via kabelnettet – har vi fint lite å sette fingeren på.

Best i test teknofil.no Karakter 5 Lyd & Bilde

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.