Pioneer SE-DIR800C Hodetelefoner

Lyd og Bilde har testet hodetelefoner og Pioneer SE-DIR800C ble best i test. De mener dette er definitivt testens beste hodetelefoner til film, takket være den ordentlige avkodingen, i stedet for simulert surround basert på tokanalslyd.

Dette er hodetelefoner med superb lyd. En fantastisk bassrespons, et luftig mellomregister med god separasjon og en rask og presis diskant. De konkluderer med at trådløse hodetelefoner kan låte like bra som vanlige hodetelefoner.

Flere tester av trådløse hodesett: Sony DR -BT50 – Bose Quietcomfort 3 

Best i test Lyd og Bilde

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.