Klikk.no har testet stasjonære maskiner i allroundklassen og PS Data Tundra ble best i test. Ferdigbygde Tundra-maskiner fra PSData har vist seg å holde svært høy kvalitet, så hvert nye bidrag har alltid mye å leve opp til.

Igjen har det blitt valgt et kabinett med et ganske enkelt utseende, men på innsiden er Coolermaster 690 Dominator et mye mer spennende produkt. Tilleggskort, optiske drev og harddisker kan monteres uten at du må ty til skrutrekkeren.

Det er satt av fem støydempede rammer til harddisker, som er montert slik at de kan trekkes sidelengs ut av kabinettet. Du slipper altså å fikle i blinde for å få på plass strømkabelen og S-ATA-kabelen.

Maskinene får pluss for rå spesifikasjoner og riktig maskinvare samt den er godt bygget.

Pris: 9995

Best i test Klikk.no Finn lignende produkter hos: MPX.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.