Høsten er i anmarsj og ferien er over for de fleste av oss så nå er det tilbake til både jobb og skole. Noen starter kanskje på livets første arbeidsplass andre på sitt første studie og i den forbindelse trengs det ofte en del utstyr, blant annet en god PC. 

Tek.no har testet hvilke bærbare laptoper som egner seg best for studentlivet og for de som jobber mye på PC i arbeidshverdagen. De har sett på seks ulike modeller der de vektlegger pris, batteritid, kommunikasjon, interaksjon, fremtidssikring, skjerm og vekt som de viktigste egenskapene for å sikre studenten en god PC opplevelse.

Ut i fra disse kriteriene har Tek.no kåret Acer Swift 3 14” som testens vinner. Acer Swift 3 14” imponerer testpanelet med en svært gunstig pris, en batteritid som slår ut de fem andre konkurrentene i testen, en god skjerm, et tastatur som er svært behagelig å jobbe på, super ytelse, lite støy samt fingerpålogging og tilkoblinger som er nyttige å ha. Kort oppsummert er dette en PC som gir deg mye for pengene og mer enn bra nok til studie eller jobbbruk mener testpanelet. Acer Swift 3 14” kan kjøpes hos elkjop.no

FOTO: Produsent

Sending
User Review
5 (1 vote)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.