500x500

Lyd og Bilde har testet folkets TV-favoritter i kompaktklassen og Samsung LE32A656A ble best i test. De mener dette er et svært brukervennlig TV med usedvanlig gode bilderesultater. TV-en får også pluss for svært gode kontrastegenskaper. Trekk for noe spinkel lyd.

Beste kjøp i testen ble Philips 32PFL7403D/12. Dette TV får pluss for bildekvalitet og en suveren lyd. Kraftige forsterkere og bakmonterte høytalere gir en engasjerende og dynamisk lyd. Trekk for overdrevne fabrikkinnstillinger.

Flere testvinnere

Best i test Lyd og Bilde Best pris: Kelkoo.no Lignende produkter: MPX.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.