Acer Aspire 3810T Timeline

acer_timeline_closed_36633d

PC World har testet Acer Aspire 3810T Timeline. Et godt kjøp for de som trenger en pc som kan brukes lenge på batteridrift, samt ikke har de høyeste ytelseskravene. Acer lover over åtte timers batteritid i henhold til egne spesifikasjoner.

En lett og kompakt pc som ytelsesmessig er rask nok til vanlig bruk. Maskinen er utstyrt med tre usb-porter, minnekortleser, og for tilkobling av ekstern skjerm har man både analog vga-port og HDMI. HDMI-porten kan gjøres om til DVI via adapter.

Acer Aspire 3810T Timeline får pluss for særdeles god batteritid og for å være kompakt.

Flere bærbare fra Acer

Godt kjøp PC World Finn din PC hos MPX

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.