Killzone 2 multiplayer

covermodule_2_1

PressFire.no har testet Killzone 2 multiplayer og gir det karakter 6. De mener spillet holder et høyt nivå på det tekniske, selv om du spiller på nettet. Det ser like imponerende ut som i den vanlige offlinedelen tross størrelsen på områdene og at det er plass til hele 32 spillere samtidig.

Lyden er også i en egen klasse. Den intense tilstedeværelsen fra offlinedelen er definitivt til stede i onlinedelen også. I et surroundsystem er det lettere å orientere seg ved å følge lyden av skudd og granater.

Spillet har omfattende communitymuligheter samt statistikk og utvikling av både brukerprofiler og klaner.

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.