World in Conflict: Complete Edition

covermodule_3_1

PressFire.no har testet World in Conflict: Complete Edition og gir det karakter 6. De mener spillet maler et utrolig intenst og  tilfredsstillende bilde av taktiske situasjoner der du hele tiden blir konfrontert med nye hindringer.

Reglene som etableres fungerer utrolig bra sammen, og danner en opplevelse veldig få andre strategispill gjør. Presentasjonsmessig ser spillet fortsatt imponerende ut, spesielt når kampene er på sitt mest intense. Spillets sterkeste side er de spektakulære og overveldende 3D-effektene.

Et spill få taktikere bør gå glipp av.

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.