Sontelle Extra og Braastad V.S

Klikk.no har testet cognac og Sontelle Extra ble best i klassen V.S.O.P og Braastad V.S i klassen V.S.

Sontelle Extra beskrives som rik, syrlig og krydret på smak med preg av nellik og sitrus. Balansert og lang på ettersmak. Den har duft av lim, sitrus, vanilje, aprikos og nellik med hint av florale toner. Gyllengul på farve.

Pris: 579,10

Braastad V.S beskrives som syrlig krydret og balansert på smak med middels fylde. Fruktig med hint av urter og nellik. Duft av urter, treverk, krydder, vanilje og karamell. Noe preg av sitrus og kamfer. Ravgul på farve.

Pris: 309,90

Flere testvinnere innen mat og drikke

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.