Skyr har i dag fått et stort utvalg smaker i de fleste butikkhyller og jo større valgmulighetene er desto vanskeligere er det å finne en favoritt som både er sunn og smaker godt.

Bramat.no har testet 13 typer Skyr produkter der de har sammenlignet næringsinnholdet i de forskjellige. De har vurdert samtlige testdeltakere ut i fra mengde sukker, protein og fiber. De produktene med mest sukker har fått lavest terningkast, mens de med mest protein og fiber har fått høyest.

Hele 5 av de 13 testkandidatene har fått terningkast 6 av dommerpanelet. Øverst troner Skyr Sitron som hadde det laveste sukkerinnholdet og færrest kalorier. Rett bak kommer Skyr Jordbær og Lime, Skyr Melon og Pasjon, Skyr Blåbær og Skyr Salt Karamell. Sukkerinnholdet i de fire andre er litt høyere enn Skyr Sitron, men det er snakk om få gram som skiller. Alle fem inneholder 16 g protein og 0,3 g fett så her vil nok smaken ha størst betydning for hvem du velger. Kan kjøpes i de aller fleste dagligvareforretninger, men utvalget varierer nok fra butikk til butikk.

 

FOTO: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.