Ikea Sniglar Gulvstellebord

Ikea Sniglar

Sveriges Tekniske Forskningsinstitut har i regi av Testfakta og på oppdrag fra magasinet Gravid testet åtte frittstående gulvstellebord der Ikea Sniglar ble best i test.

+ Stellebordet får pluss for ingen farlige åpninger som barnet kan sette seg fast i. Ingen skarpe kanter eller deler som barnet kan skade seg på. God stabilitet. God merking av produktet. Kantene rundt stellebordet oppfyller sikkerhetskravene. Tåler belastningen på minimum 15 kilo samt billig.

Trekk for det mangler informasjon om maks brukervekt i bruksanvisningen. Bare alder er oppgitt. Det mangler opplysninger om hvilken tykkelse på stellemadrass som skal brukes for at beskyttelseskantene skal tilfredsstille sikkerhetskravene.

Pris: 198

Kan kun kjøpes hos IKEA: Kjøp her

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.