Klikk.no har gjort test av gummistøvler til barn, og Jolly fra Viking var gummistøvelen som ble “best i test”. Den svenske organisasjonen Testfakta kåret også Jolly til testvinneren da de testet ut åtte forskjellige gummistøvler til barn.

  • stabil såle som gir godt grep (god fotavvikling)
  • god passform
  • støtte rundt hælen

Testen ble utført i en barnehage sammen med to ortopediingeniører til stedet.

Viking Jolly kommer i fargene blå, grønn, gul, korall og fuksiarosa. Gummistøvelen fås i størrelse 21-38 og har reflekser på baksiden.

Gummistøvelen Jolly er ekstra forsterket rundt tåen og rundt sålekanten for å gjøre den mer robust og solid. Ifølge Vikingfootwear har støvelen god passform og er laget av naturgummi. Naturgummi skal være noe av det mest fleksible materialet som finnes, samtidig som det er slitesterkt og vanntett. Såle setter heller ikke merker. Modellen er föret med et syntetisk tekstil som også er hurtigtørkende. Det blir anbefalt at du tar ut innleggsålen etter bruk og legger avispapir i støvelen. Du skal aldri bruke varme eller skotørker på gummistøvler, da naturgummi er varmeømfintlig.

FOTO: Testfakta.se

www.vikingfootwear.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.