Sony Cybershot DSC WX1

4654169_1052103

Lyd & Bilde har testet kompaktkameraer og Sony Cybershot DSC WX1 ble best i test. De mener kameraet best kombinerer egenskaper som betjeningsvennlighet, bildekvalitet og anvendelighet av alle i testen.

Testpanelet mener det er kompakt og samtidig enkelt å bruke. Med bedre optisk ytelse enn de fleste i testen, blir bildene skarpe, og i lite lys slipper man unna med mindre bildestøy. Skuddhastighet, autofokus og batteritid er i toppklasse.

+ Pluss for lite bildestøy, skarpe bilder, svært kompakt og lynrask.

Trekk for svak blits og små knapper.

Pris: 3495

Beste kjøp ble Casio Exilim EX-Z450. Kameraet får pluss for skarpe bilder, rask autofokus og oversiktlig betjening. Gunstig pris samt overlegen batteritid. Trekk for svak blits, svakt  fargestikk og mangler HDMI ut.

Se også tidligere test av kameraet.

Best i test Lyd & Bilde
Average rating: 84 % TestSeek 8,9 out of 10 Testfreaks

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.