Forbrukerportalen har testet sportsvogner og ABC Design Cobra ble best i test.

Testpanelet har lagt størst vekt på brukervennlighet og her gjør den tyske sportsvognen det skarpt.

Testpanelet mener den er sikker og stabil, behagelig å håndtere og ryggen kan enkelt justeres. Vognen slås enkelt sammen, den er grei å få i bilen, den klarer skarpe svinger, og er god i terrenget.

Med adapter kan den også brukes for bilstol.

Pris: ca 3700

Flere sportsvogner og barnevogner

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

2 thoughts on “ABC Design Cobra

  1. Hei. Jeg har kjøpt vogna. Veldig lett, praktisk og funksjonelt. Men, jeg er i tvil om den greier is -og snøføre med disse plasthjulene. Lufthjul er vanligvis best. Så derfor lurer jeg veldig på om disse vognene ble testet på snøfrie veier. Hvis dette er tilfelle så er disse testene ikke til å stole på. Brukererfaringer over tid er best. ..

  2. Har brukt denne vogna over vinteren 2010/2011 og kan med det si at den tålet ikke vinteren. Vogna sto alltid inne men rustet alikevel over alt. Den har også blitt ødelagt i trekket på sportdelen etter lite bruk. Fremhjulet er løst og vogna har nå blitt veldig vanskelig å legge sammen. MEN: som sommervogn/shoppingvogn er den perfekt! Elsker hvordan den er laget og hvor god den var når den var ny. Så.. har du råd til to vogner ville jeg anbefalt denne som andre vogna… Ps. Bagen er veldig veldig stor. 75-80cm 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.