Flytevest er noe vi alle bør bruke i båten. Villmarksliv har testet 14 flytevester beregnet på vanlige friluftsaktiviteter.

I kategorien vester til aktiv bruk ble Regatta Action Explorer best i test. Testpanelet mener vesten er meget solid og sikker. Den har også bra komfort selv rett mot huden samt god bevegelsesfrihet.  Kraftig håndtak på ryggen og festepunkt for lys foran og bak.

Pris: 800
www.regatta.no

I kategorien fiskevester ble Fladen Flytevest 833 RT best i test. Testpanelet mener dette er førstevalg som fiske- eller jaktvest fra liten båt eller kano. Den passer også for fluefiskere. Meget god bevegelsesfrihet. Kamuflasjefarget. Med en snor/reim kan vesten trekkes litt sammen over brystet, gir plass til kolbe i skuldra.

Pris: 599
www.marinor.no

I kategorien allroundvester ble Helly Hansen Sport Comfort best i test. Testpanelet mener vesten har en meget god finish og er slitesterk. Den  har ingen kanter som gnager og har grei bevegelsesfrihet. Glidelås i front. Kraftig reim med solid klips.

Pris: 399
www.hellyhansen.com

Se også: Helly Hansen Kid Safe

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.