Test av den beste vanntette pakkposen

Har du prøvd alle triksene i boka for å holde både deg selv og klærne dine tørre på tur uten hell? Hvis ja, bør du lese videre for å finne ut hvilken pakkpose du bør velge til din neste planlagte tur i våte omgivelser.

Tek.no har testet ti pakkposer på mellom 4-7 liter fra ulike produsenter. Testen utførte de ved å legge to doruller i hver pakkpose og lot de først gjennomgå en regndusj i to timer for så to nye timer i badekaret. Den pakkposen som besto denne prøvelsen best og ble kåret til testens vinner var Ortlieb Dry Bag PS 10 7L. 

Det viste seg at Ortlieb var knusktørr på innsiden selv etter 4 timer med hard medfart i vann. Dette var ikke det eneste testpanelet lot seg imponere av for Ortlieb er også utstyr med en svært praktisk hemp på baksiden av posen. Hempen sørger for å holde igjen noen av klærne slik at ikke alt dras ut på en gang og den kan henges opp eller festes til annet utstyr. Ortlieb får også pluss for at den veier lite, i underkant av 50 gram og for at brettekanten er god gummiert.

 

FOTO: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.