Termos er en god investering spesielt om du er mye på farten og er glad i en varm kopp kaffe eller te. Dersom du skal investere i en termos bør du sørge for å kjøpe en som holder godt på varmen over tid eller rett og slett gå for testvinneren.

Tek.no har testet tretten forskjellige termoser som rommer mellom 0,9 og 1,1 liter. Testpanelet har sett på hvordan samtlige termoser holdt på varmen etter 12 timer i både kjøleskap (6 grader) og fryser (-15 grader). I tillegg har de vurdert termosene ut i fra pris, vekt, bruk samt form og materiale. Den modellen som oppfylte disse kriteriene best og ble testens vinner var Thermos Light & Compact (1L).

I følge testpanelet er dette en veldig enkel termos når det kommer til design og som holder på varmen over tid. Den er også blant de billigste og letteste termosene i testen. Modellen passer de fleste sekker og har en termoskopp som både er romslig og grei i bruk. Det som skiller Thermos Light & Compact fra de andre er at den er utstyrt med en “åpne/lukke” helletut som faktisk fungerer slik den skal. Kan kjøpes hos babyland.no

 

FOTO: Produsent

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.