DinSide har testet Logitech Alert og mener de ikke har sett noen bedre totalløsning for å overvåke eiendom til en overkommelig pris.

Grunnpakkene finnes i to varianter, med innendørs eller utendørs kamera. Du kan utvide ved å kjøpe flere kameraer etter behov.

Testpanelet mener bildekvaliteten er svært bra under alle lysforhold både for utendørs og innendørskameraene.

De ble også positivt overrasket over løsningen, da installasjonen gikk helt smertefritt.  Alle kameraene i testen ble registrert uten problemer og det var heller ikke nødvendig å gå inn i ruteroppsettet for å åpne for trafikk.

+ Pluss for svært brukervennlig løsning, meget god bildekvalitet, enkel betjening og god funksjonalitet. God kvalitet på utstyret og overkommelig pris.

Trekk for å måtte vente 10-20 sek på å få kontakt og kunne se kamerabildet på PC eller mobil på Internett virke litt lenge.

PCMAG mener Logitech Alert 750E Utendørs Master System er en utmerket måte å overvåke hjemmet på og ta opp video når du ikke er der. De trekker frem høy kvalitet på video samt at den er vanntett.

+ Pluss for utmerket videokvalitet. Værbestandig. Nattsyn. Kan konfigureres for bevegelsesvarsling. Fanger opp lyd. Bruker Powerline adaptere for kablet Ethernet, noe som er mer pålitelig enn Wi-Fi.

Trekk for krever en egen Windows-PC for avspillinger av opptak. Ikke Mac-kompatibel. Ekstern tilgang til innspilte videoer krever en ekstra årlig avgift.

Produktside: Logitech
Veil.priser:
Grunnpakke utendørs: 2 999
Grunnpakke innendørs: 2 699
Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.