Vita hjertego’ Ekstra grovt brød & Bakers Naturlig sunt omega-3 ekstra grovt brød

Det finnes et hav av grovbrød å velge mellom i butikkene og det gjør ikke jobben enklere for oss kunder når vi skal velge riktig brød. Det Nye Shapeup har gjennomført en test av 12 grovbrød hvor to skilte seg ut fra mengden. Vita hjertego’ Ekstra grovt brød og Bakers Naturlig sunt omega-3 ekstra grovt brød hadde begge det som skulle til for å bli testvinnere. Her er hva testplanelet konkluderte med:

Vita hjertego’ Ekstra grovt brød
Dette brødet utkonkurrerte alle testdeltakerne både på fiberinnhold og saltinnhold. Vita hjertego` hadde det høyeste fiberinnholdet med en grovhetsprosent på 100 og var det brødet i testen med minst saltinnhold.Testpanelet kom også frem til at brødet inneholder mye protein og lite sukker så dette er et brød som kan nytes med god samvittighet.

Innhold:
Energi: 230 kcal
Protein: 15 g
Karbohydrat: 29 g
Sukker: 1 g
Mettet fett: 1 g
Kostfiber: 10 g
Natrium: 0,2 g
Grovhetsprosent: 100 %

Pris: 33

Bakers Naturlig sunt omega-3 ekstra grovt brød
Det lønner seg å tilsette omega-3 i brødet hvis man ønsker å nå helt til topps. Bakers Naturlig sunt omega – 3 hadde det høyeste innholdet av omega -3 blant testdeltakerne. Brødet hadde et lavt innhold av både sukker og salt. Produsenten har også her valgt å fokusere på høy grovhetsprosent og mye protein. Klokt valg selv om dette brødet ikke har like mye fiber som Vita Hjertego`brødet, men de har i stedet sørget for et lavere innhold av mettet fett.

Innhold:
Energi: 239 kcal
Protein: 14,9 g
Karbohydrat: 29,4 g
Sukker: 0,8 g
Mettet fett: 0,5 g
Kostfiber: 7 g
Natrium: 0,18 g
Grovhetsprosent: 100 %

Pris: 35

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.