DinSide har testet Epson Stylus Photo PX720WD som de mener imponerer stort på fotoutskrifter.

De mener du vil ha problemer med å finne skrivere som er i stand til å gjengi bilder bedre enn denne. Overgangene er jevne, fargegjengivelsen er nær perfekt, og detaljer i høylys og mørke områder er godt ivaretatt.

Utskrift av et fotografi i A4-størrelse tar ett minutt på Epson fotopapir, to minutter hvis du velger den rette innstillingen, men forskjellene er marginale. I begge tilfeller står de til terningkast 6 ifølge testpanelet.

Er du på utkikk etter en fotoskriver og god skanner for foto – og har begrenset behov for andre typer utskrifter, behøver du ikke lete lenger mener testpanelet.

Selv om du kan skrive ut tekst og grafikk, er det ikke det som bør være primærbehovet ditt hvis du velger denne skriveren. Det er foto som gjelder, og her er Epson aller best ifølge testpanelet.

Lyd & Bilde mener utskriftskvaliteten er i toppklasse. De trekker frem det brukervennlige kontrollpanelet i fronten som har mange funksjoner, og skjermen som de mener er svært bra.

+ De gir pluss for utmerket fotokvalitet, billigere enn i fjor samt enkel i bruk.

Fakta:
Oppløsning: 5760 x 1440, skanner 2400 x 4800 Fargepatroner: 6 (CMYK + lys cyan og magenta) Skjerm: 2,5” Fotoskuff: 13×18 + CD-plater Minnekort: SDHC, CF, MMC, XD, MS, USB, Pictbridge Nettverk: 100 Mbit, 802.11 b/g/n Hastighet: 10 sekunder (15×10)

Pris: 1500

Beste fotokvalitet DinSide Best i test Lyd & Bilde

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.