Villmarksliv har testet håndholdte GPS-er og Garmin GPS map 62s ble best i test.

Dette er en forbedret versjon av flaggskipet blant Garmins friluftsmodeller. Den har fått flere funksjoner/alarmer, større minne, treakset kompass, tilkoblingsmuligheter for pulsmåler og kadenssensor og mulighet til å overføre data direkte til andre kompatible enheter.

Testpanelet mener den ligger godt i hånden og oppleves solid. Dekker det meste av praktiske funksjoner og alarmer rettet mot navigering. Skjermen er lyssterk og godt leselig i sollys. Barometrisk høydemåler. Mulighet til å koble til ekstern antenne, smart med enheten inne i lukket bil el. båt.

Villmarksliv mener Garmin GPS map 62s er markedets beste håndholdte GPS tilpasset helårs friluftsbruk.

Amobil.no mener byggekvaliteten virker god. Den har 1,7 GB minnekapasitet innebygget. Du får plass til veldig mange kart i selve eheten, og har plass til ekstra kart på minnebrikker av typen Micro-USB.

De mener Garmin GPS map 62s er funksjonsrik og brukervennlig på én gang. GPS-en har taster i stedet for trykkskjerm. Fordelen er at det er enklere å bruke mens du beveger deg, og spesielt i sterkt sollys.

Fakta:
Dimensjoner: 16 cm x 6,1 cm x 3,6 cm
Vanntett: Ja, IPX7
Skjerm: 2,6” (3,7 cm x 5,5 cm), TFT
Vekt inkl. batt: ca. 260 g
Batterilevetid: Oppimot 20 timer (2xAA)
Gjennomsnittlig oppstarttid: Ca 10–20 sek under gode forhold
Antall kanaler: 12
Grensesnitt: 8 knapper og navigasjonsknapp
Elektronisk kompass: Ja, treakset
Mulighet for detaljkart: Ja. Topo, veikart og Bluechart G2
Minne: 1,7 GB internt + Micro SD slot

Kjøp nå: MPX

Best i test Villmarksliv Anbefalt Amobil.no

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.