DinSide har testet Samsung UE46D8005 som de mener har et fantastisk design og svært god bildekvalitet.

D8005 er godt utstyrt med alt du trenger av innganger og utganger. Du kan koble til nettet via kabel eller trådløst. Opptak av TV-innhold via USB-inngang og digital TV-tuner.

Du kan laste ned nye applikasjoner via Samsungs App Store, blant annet spill, video- og livsstil. Du får også en ren nettleser, som er det beste de har prøvd på en TV hittil.

Testpanelet mener bildekvaliteten på Samsungs LED-TV er så skarpt at du nesten kan ta og føle på det. Det er en stor fordel når det gjelder konsollspilling på TV-en.

De mener forøvrig du bør justere litt med å skifte bildemodus fra Naturlig til Film, noe som gir et mer naturlig bilde ved at spesielt fargene blir mer korrekte.

Trykk her og følg testvinnerne.no på facebook

Se mer om justeringer for D8005 på www.av-blog.dk

+ Pluss for nydelig design, et meget bra bilde, proppet med funksjoner.

Trekk for pris samt det burde fulgt med flere 3D-briller på kjøpet.

Produktside: Samsung.com

Det følger med en aktiv 3D-brille som er blitt mindre og lettere. Siden dette er en LED-TV nyter du også godt av et svært lyssterkt panel, noe som gjør at du faktisk kan se på 3D selv når det ikke er helt mørkt i rommet. DinSide mener Samsung har lykkes med å fjerne crosstalk i 3D-bildet.

De konkluderer med at dette er et fantastisk TV med mange nyttige og unyttige funksjoner med en bildekvalitet som matcher utseendet.

Anbefalt DinSide Kjøp nå: MPX

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.