DinSide har testet Sony KDL-55HX923 og mener sortnivået er nesten magisk.

Testpanelet mener HX923 bildemessig er noe av det beste de har sett. Fine detaljer, rykkfrie overganger, et meget godt sortnivå og fin dybde i bildet. De liker også innsynvinkelen. HX923 har ekte bakgrunnsbelyst LED-teknologi. I motsetning til på kant-LED-modellene vil det si at LED-diodene befinner seg direkte bak panelet.

HX923 leverer fabelaktige bilder på HD-sendinger og Blu-ray og trekker frem dybden i bildet.

Det største minuset ifølge DinSide er den svært begrensede formatstøtten via USB-inngangen. Sony lar deg nemlig ikke spille av videofiler i MKV- eller Divx1080p, og også når det gjelder musikk- og bildeformater.

De trekker også frem menysystemet til Sony som de mener generelt henger bak det du i dag finner hos konkurrentene.

+ Pluss for glimrende bilde, på vanlige TV-sendinger, HD-sendinger, og film via Blu-ray. Mye bedre på 3D, denne TV-en jobber raskt. To 3D-briller følger med i esken. WiFi-innebygget, USB-kameraet med innebygd mikrofon inkludert i esken, mulighet for USB-opptak fra TV-ens innebygde TV-tuner.

Trekk for menysystem. Skuffende formatstøtte via USB-inngang.

Fakta:
139 cm / 55 tommer, Full HD 3D, Intelligent Peak LED, Motionflow XR 800, Wi-Fi®, Internett-video og Skype™.

Produktside: Sony.no

Karakter 5 DinSide Kjøp ditt nye TV hos MPX

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.