DinKropp.no har testet tolv fleecejakker og hele tre av disse fikk toppkarakter av testpanelet. Likevel ble det en testvinner blant de tre, Berghaus W Scorch Midt Jk tok innersvingen på både Norrøna Lofoten Warm2 og Houdini Power Houdi.

Testpanelet mener at Berghaus W Scorch Midt Jk er en lett og ekstremt behagelig fleecejakke å ha på seg. I tillegg er den varm og pustende. Den har alle de egenskapene som trengs for å overleve kalde vinterdager.

Ingen grunn til å nøle over hva denne er i stand til å prestere utover vinteren.

Fleecejakken fås i tre forskjellige farger.

Pris: 1699

Sending
User Review
0 (0 votes)

Relaterte tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.